Wie zijn wij?

Even voorstellen, wij zijn Yvonne en Marga vriendinnen vanaf de middelbare school, al jaren delen wij dezelfde passie: interieurstyling.  We hebben besloten onze langgekoesterde droom werkelijkheid te laten worden en van onze hobby ons beroep  te maken.

We hebben een uniek plekje gevonden aan het Spaarne in Haarlem vlakbij het Teyler Museum en de molen van Adriaan. Daar zijn we onze winkel  gestart.

Von de la Mar Maison en Style
Von de la Mar is een woonwinkel/webshop met landelijke brocante meubels met een stoere twist. Uiteraard gaan wij ook mee met de nieuwste trends. De meubels restylen wij zelf maar de meeste woonaccessoires zijn nieuw.

Restyle
We restylen meubels en maken soms ook onze eigen woonaccessoires.


Verf
Wij zijn dealer van Abbondanza krijtverf en Fusion mineral paint, deze verf gebruiken wij ook om onze meubels te restylen. Van Fusion hebben wij de meeste kleuren op voorraad, ook te bestellen via de webwinkel. Van Abbondanza hebben wij beperkte voorraad.

Maison
Wij verkopen meubels en woonaccessoires, alles om uw Maison mooi te maken!

Style
Wij geven graag advies, wilt u uw huis veranderen, maar weet niet hoe u de ruimtes optimaal kunt benutten? Misschien kunnen wij u adviseren.

Webshop
Op de webshop kunt u kijken wat er in onze winkel staat, ook kunt u kopen via de webshop. Versturen van woonaccessoires doen wij via TNT post, volgens de tarieven op hun site. Bezorgen van grotere meubels kan ook, de kosten kunt u vinden onder kopje bezorgen.

Winkel
U bent van harte welkom in onze winkel op de Koudenhorn 76 zwart te Haarlem op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

© 2014 - 2024 Von de la Mar - Maison & Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel