Algemene voorwaarden
Von de la Mar Maison & Style

Deze voorwaarden zijn eigendom van:

Von de la Mar Maison & Style
Koudenhorn 76 zwart
2011 JE HAARLEM
Telefoonnummer: 023-2023501
Emailadres: vondelamar@gmail.com
KVK nummer: 59596112
BTW nummer: 853561412B01
IBAN: NL64 INGB 0006 3661 42

Op deze pagina’s staan de algemene voorwaarden van Von de la Mar Maison & Style vermeld.

Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Indien u op of aanmerkingen heeft met betrekking tot een van de vermelde bepalingen, kunt u zich wenden tot Von de la Mar Maison & Style, bereikbaar per e-mail of telefoon.

Algemeen
Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten welke door u en Von de la Mar Maison & Style gesloten worden. Een bestelling over internet is ook een bindende overeenkomst. Op al onze aanbiedingen zijn de volgende levering en betalingscondities van toepassing. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld.

Prijs
Alle opgegeven prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% B.T.W. en exclusief verzendkosten. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

Betaling
Na een bestelling in de webshop ontvangt u een bevestiging per e-mail, met daarin de totale kosten. U kunt het bedrag middels Ideal voldoen, waarna de bestelling zal worden verzonden.

Verzendkosten
Als uw bestelling is betaald, zorgt Von de la Mar Maison & Style ervoor dat uw pakje bij u wordt thuis bezorgd. De verzendkosten bedragen voor verf in een pakket tot 10 kg binnen Nederland € 7,25, voor delicate producten, versturen wij het pakket aangetekend, de kosten hiervoor zijn € 8,95 en voor een pakket van 10-30 kg € 15,25 conform de PostNL tarieven voor pakketpost. Producten die niet per post verstuurd kunnen worden, kunt u ophalen bij Von de la Mar in Haarlem. Als u een artikel wilt laten bezorgen, kunt dit aangeven in uw bestelling. Wij besteden de bezorging uit, u kunt de tarieven vinden op onze website, onder het kopje ‘bezorgen’. De levering is meestal binnen een week gerealiseerd.

Annulering
Iedere bestelling kan binnen 4 uur na order uitsluitend per e-mail worden geannuleerd, daarna is de bestelling bindend . Von de la Mar Maison & Style kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of weigeren. Dit zal per e-mail aan u meegedeeld worden.

Levering
Bij iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Na betaling van uw bestelling zal Von de la Mar Maison & Style uw bestelling (m.u.v. meubels die per koerier worden verzonden) binnen 2 werkdagen versturen.
Als blijkt dat de bestelde producten niet meer leverbaar en - of tijdelijk niet leverbaar dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail. De waarde van het reeds bestelde artikel wordt zo spoedig mogelijk terug gestort op uw bank/giro rekening, mits u een andere keuze uit de collectie heeft gemaakt, dan worden de kosten gecompenseerd. Wilt u een nieuw artikel retourneren, zijn de verzendkosten voor de koper. Afgeprijsde artikelen, kunnen niet worden geretourneerd.

Aansprakelijkheid
Von de la Mar Maison & Style is niet verantwoordelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen, zoals gerestylede artikelen, dit zijn vaak oude meubels die door ons op zeer professionele wijze en met veel aandacht worden gerestyled. Von de la Mar Maison & Style is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout (zoals het ontstaan van kiertjes en scheurtjes in het hout en de afwerklaag). De brocante artikelen zijn vaak gebruikt en al heel wat jaartjes oud. Daardoor kunnen er gebruikerssporen aanwezig zijn wat het doorleefde karakter geeft. De normale gebruikerssporen horen daarbij. Ook kunnen er sporen van houtworm in de artikelen zitten, wij behandelen deze altijd preventief, maar ons advies is dit jaarlijks te controleren en zonodig opnieuw te behandelen. Je kunt altijd contact opnemen voor meer informatie omtrent een artikel. Von de la Mar Maison & Style geeft geen garantie op de aankopen op brocante meubelen en andere gebruikten artikelen. Het artikel kan niet geruild of geretourneerd worden. Wil je brocante artikelen eerst komen bekijken alvorens tot aankoop over te gaan, dan ben je uiteraard van harte welkom in onze winkel. Voordat een product Von de la Mar Maison & Style verlaat wordt het zorgvuldig nagekeken. Verlichting wordt extra getest, Von de la Mar Maison & Style is niet aansprakelijk voor een defect aan de lamp door een verkeerde aansluiting of gebruik van niet geschikte gloei- en spaarlampen. Von de la Mar Maison & Style is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van en - of beschadigen van verzonden producten. De bestelling wordt door Von de la Mar Maison & Style met uiterste zorg verpakt, echter verzenden is in alle gevallen risico voor de koper. Von de la Mar Maison & Style is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. Hiermee verklaart u zich als klant van Von de la Mar Maison & Style akkoord.

Persoonsgegevens
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van uw pakket. Uw telefoonnummer zal dan ook alleen gebruikt worden in nood wanneer er enige twijfel is over het juiste adres waar uw pakket naar toe gestuurd moet worden of er aanvullende informatie nodig is. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, geeft u Von de la Mar Maison & Style toestemming uw emailadres voor de verzending van deze nieuwsbrief te gebruiken.

Copyright
Het is ten strengste verboden om teksten en foto materiaal te kopiëren zonder daarvoor eerst schriftelijke toestemming te hebben gevraagd aan Von de la Mar Maison & Style. Mocht er enige twijfel zijn ontstaan over de originaliteit van teksten en/of foto`s op andere sites, zal Von de la Mar Maison & Style direct contact met u opnemen.

Wijzigingsrecht
Von de la Mar Maison & Style heeft ten alle tijde het recht deze levering en betalingsvoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 5 maart 2014.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2024 Von de la Mar - Maison & Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel